Literair-muzikale voorstelling op Festival Op ’t eiland

Uitnodiging! Kom zaterdagavond 14 juli naar het Besiendershuis in Nijmegen voor een bijzondere avond die helemaal in het teken staat van De lange adem van het korte verhaal en het ultrakorte liedje, met Ilona Verhoeven en Carlo Lammers (aka Peter Hendriks). Try-out-voorstelling en feestje!

Dit belooft geen alledaagse avond te worden… Terwijl Carlo alles wat lang is op de proef stelt, dreigt Iloon lekker de tijd te nemen. Bereid je voor op een fantasierijke reis met talloze overstapmomenten in de vorm van halveminuutliedjes, gevonden situaties, mini-dialezingen en vrolijke improvisaties. Personages, melodieën, ritmes en andere nonsens – alles moet en zal kort en klein.

Een geheime tip voor een bijzonder avondje in de Nijmeegse benedenstad, ook voor Vierdaagselopers die buiten de gebaande paden willen treden! Met al dan niet lange nazit :-)

En: we zien je graag in de Vierdaagseweek op het Festival op ’t eiland! Want op dinsdag- en woensdagmiddag 17 en 18 juli 2018 is De lange adem van het korte verhaal en het ultrakorte liedje een aantal keer daar te zien, tussen 13.00 en 16.00 uur als ‘Besiendershuis op locatie’.

Besiendershuis, Steenstraat 26, Nijmegen: try out / feestje, zaterdag 14 juli, 20.15 uur, inloop 19.15 uur, vrij entree.

Festival Op ’t Eiland, aan de overkant van de Waal, dinsdag 17 juli en woensdag 18 juli, korte voorstellingen tussen 13.00 en 16.00 uur.

DE LANGE ADEM VAN HET KORTE VERHAAL EN HET ULTRAKORTE LIEDJE