Mixed Signals ‘Ommetje’

Out now: MIXED SIGNALS #3 – ‘OMMETJE’! Een podcast over binnen zitten, buitenzijn, binnen de perken blijven, je te buiten gaan, wandelingetjes met de rede maken, dwalen door stad en land en geest, en met talloze tips voor ommetjes die je waarschijnlijk toch niet gaat maken. Met Ilona Verhoeven, Carlo Lammers en een gastbijdrage van Ernie Bossmann!
Een quarantainekwartiertje met kunst, verhalen, muziek, poëzie en alles waarvan je niet wist dat je het wilde weten.

MIXED SIGNALS is te beluisteren via iTunes, Stitcher of Spotify. Of via de website van Ilona, Peter of het Besiendershuis. Of ga nu direct naar de podcast-pagina van Mixed Signals, klik hier.

Na al weken binnen is het tijd voor een ommetje. Peter Hendriks en Ilona Verhoeven gaan in deze derde aflevering van MIXED SIGNALS erop af, waarop precies is ongewis, maar het gaat in ieder geval via allerlei omwegen, want wat is er mooier dan ‘take the long way home’?
Een schitterende nieuwe aflevering met dit keer een literaire gastbijdrage van Ernie Bossmann.
Carlo Lammers zingt het lied ‘Niet zo mooi’ en Ilona brengt onder de titel ‘Teruglopen naar de plek’ een mono-dialoog – hoe kon het ook anders, in isolement, tijdens het #Besiendershuisarrest.

Bijna alles in deze MIXED SIGNALS-aflevering draait om het ommetje, zelfs wat niet ter tafel kwam.

Voice-over & artwork by Jan-Wieger van den Berg. Mix en soundscapes door Peter Hendriks.

* Mixed Signals is begonnen tijdens het ‘Besiendershuisarrest’. Terwijl in het voorjaar van 2020 alles ‘on hold’ gezet werd, ook de activiteiten van het Besiendershuis, nemen Ilona Verhoeven (schrijver en kunstenaar in Berlijn) en Peter Hendriks (acteur, muzikant en schrijver in Leuth) de tijd en kijken uit naar inspiratie en verdieping, overigens niet zonder te relativeren.
Het Besiendershuis is het oudste woonhuis van Nijmegen en tegenwoordig het adres van waaruit creatief-artistieke ideeën en activiteiten vorm krijgen.

http://www.hellobluebird.nl

http://www.ilonaverhoeven.nl

http://www.mixedmediasoup.com