Mixed Signals ‘Contact’

Er is weer een nieuwe aflevering van MIXED SIGNALS! Dit keer met als thema Contact.

Laat de teugels vieren, gooi je haar los, zet je mondkapje op… en maak contact! Of, wacht even, toch maar beter géén contact? Speciaal voor deze aflevering van MIXED SIGNALS weken Peter Hendriks en Ilona Verhoeven ineens grondig af van alle golflengtes!
Een aflevering zonder contactformulier, maar met mogelijk des te meer contactloos luisterplezier.
Luister via Spotify, Stitcher, iTunes of een van de vele andere streamingdienesten. Of klik hier, of op de foto hieronder (if you love cats and dots!) ga direct naar de podcast-website: http://mixedsignals.buzzsprout.com/957427/3833135-contact

mixed signals beeld mS6

Laat je inspireren door het MIXED SIGNALS-kwartiertje met muziek, verhalen kunst en poëzie, en wat verder niet ter tafel kwam.

Te gast in de rubriek ‘De binnenwereld’ is Cathelijn Schilder, schrijver van de veelgeprezen roman ‘Eerst een huis’. Voor MIXED SIGNALS schreef Cathelijn een heel nieuw verhaal! De titel: ‘Joep is aan het typen…’.

Ondertussen wilde Carlo Lammers toch echt wel weer eens naar het café, maar ja, een café… wat was dat ook alweer?

Met wederom bijzondere en inspirerende soundscapes door Peter Hendriks.
Presentatie (en een nieuw verhaal door): Ilona Verhoeven.

Terwijl in het voorjaar van 2020 alles ‘on hold’ gezet werd, namen Ilona Verhoeven (schrijver en kunstenaar in Berlijn) en Peter Hendriks (acteur, muzikant en schrijver in Leuth) de tijd, op zoek naar inspiratie en verdieping.