‘Schemerdagen’: start van nieuwe zine-serie

Tijdens Concerto TV presenteerde Ilona onlangs een nieuwe zine, waarmee een proloog is verschenen in een nagelneue serie.

Schemerdagen is de titel van de uitgave die in iedere broek- of jaszak, schoen of laars maar ook onder elk hoofdkussen past.

De zine sluit aan op een langer lopende reeks van boekjes waarmee als het ware een kijkje in de schrijfpraktijk ontstaat. “Schrijven en lezen hebben ook iets intiems en het leek me aardig dit letterlijk te vangen in een zine”, aldus de schrijfster tegen de alwetende Mixed Media Souffleur :-)

We mogen elkaar in deze Corona-tijd dan wel geen handen geven, een handgemaakt kunstenaarsboekje zou wel eens een bijzonder alternatief kunnen zijn, zo is het motto. Jazeker, de literaire winter kan van start, want er staat weer iets verrassends op stapel – is het niet voor lezers, dan op z’n minst voor den auteur.

Schemerdagen is verschenen in een exclusieve, beperkte oplage en is onderdeel van een project dat de komende maanden zijn vorm zal vinden. Er verschijnen nog 4 edities, elk met nieuw materiaal, en in verschillende uitvoeringen (enkele kleinere, enkele dikkere edities).

Het is mogelijk een abonnement te nemen! Bij interesse stuur een berichtje naar studio@ilonaverhoeven.nl.