contact

Mixed Media Soup | Ilona Verhoeven +31 (0)6 3405 6564 

Voor lezingen, performances en workshops neem contact op via info@ilonaverhoeven.nl. Of via uitgeverij In de Knipscheer of de Schrijverscentrale.

Voor medewerking aan organisatie en conceptontwikkeling van culturele evenementen, tentoonstellingen en andere producties: studio@ilonaverhoeven.nl. Afhankelijk van de grootte van een project bestaat er samenwerking met een netwerk van ervaren en enthousiaste specialisten, afkomstig uit diverse werkvelden.

Initiatiefneemster van Mixed Media Soup is Ilona Verhoeven (Amsterdam, 1974). Ze maakt verhalen, artikelen, interviews, poëzie, boeken, boekjes, zines! Beeldend werk en tentoonstellingen.

Momenteel werkt Ilona aan nieuwe verhalen en gedichten. Ze woont en werkt in Berlijn.

De boeken In het licht,  Fiets onder de waterspiegel en Voor de eerlijke vinder zijn te koop bij iedere (internet)boekwinkel en natuurlijk bij de uitgeverij.

Contact
e-mail: studio@ilonaverhoeven.nl
info@ilonaverhoeven.nl (algemeen)
studio@ilonaverhoeven.nl (edities en schrijfprojecten)

telefoon: +31 (0)6 3405 6564

www.ilonaverhoeven.nl
www.mixedmediasoup.com
www.mixedmediasoup.nl

De studio van Mixed Media Soup is soms groot, soms klein, en als het kan of als het moet gaat de studio op reis. De meest gebruikte standplaats was de laatste jaren Berlijn.

Mixed Media Soup is een initiatief van Ilona Verhoeven. Ze schrijft verhalen, experimenteert met literatuur en tekst, fotografeert en maakt collages. Voor diverse tijdschriften en kranten verzorgt Ilona verhalen, reportages, columns en ook beeldend werk. Ze werkte jarenlang voor dagblad De Gelderlander, maar ook voor HP/De Tijd, nrc.next, Blend, Boek-delen, Bibliotheekblad en andere (vak)bladen. Verhalen publiceert ze regelmatig in zines.
Op de beginpagina van deze site staan regelmatig nieuwe berichten, dus lees en kom terug.

Bij uitgeverij In de Knipscheer zijn van Ilona Verhoeven verschenen: In het licht, verhalen en foto’s,  Voor de eerlijke vinder, verhalen en collages. En Fiets onder de waterspiegel, verhalen en foto’s uit de werkelijkheid.

De algemene website van Ilona is www.ilonaverhoeven.nl